Zaregistrujte sa a získajte zľavu 10%!

Značky, ktoré u nás nájdete

ray ban logo

Nadčasový štýl, autentickosť a sloboda prejavu sú základnými hodnotami spoločnosti Ray-Ban, popredného výrobcu slnečných a dioptrických okuliarov. Od zavedenia ikonického modelu Aviator vytvoreného pre letecké armády Spojených štátov sa Ray-Ban stal symbolom sebavyjadrenia, ktorý nosia celebrity a známe osobnosti z celého sveta. Značka životného štýlu sa pripojila k skupine Luxottica v roku 1999, po čom Ray-Ban urýchlil svoj rast a nanovo definoval svoju distribúciu. 

rb

 

 

oakley logo

Oakley je jednou z popredných značiek v dizajnovaní produktov a športových výrobkov, ktorú si vybrali športovci svetovej úrovne, aby mohli súťažili na najvyššej možnej úrovni. Oakley je držiteľom viac ako 850 patentov a je tiež známy svojimi inovatívnymi technológiami šošoviek vrátane PRIZMTM. Oakley rozšírila svoju pozíciu ako značka športových okuliarov na odevy a doplnky a ponúkla pánske a dámske produktové rady, ktoré sú príťažlivé pre športovcov, a ľudí s aktívnym životným štýlom. 

jor oakley

 

 

persol logoPersol, ikonická talianska značka okuliarov, debutovala v roku 1917. S jeho evokujúcim menom, ktoré znamená „pre slnko“, je hrdým dedičom kultúry dokonalosti a remeselnosti, dokonalej alchýmie, estetiky a technológie. Neodolateľná príťažlivosť nadčasového dizajnu a umeleckej kvality robí značku obľúbenou vo svete filmu.

pesrol pierce

 

g a logoZnačka Giorgio Armani má neporovnateľný a nadčasový zmysel pre štýl. Armaniho vízia sveta kreatívneho dizajnu nie je len o tom aby sa za Vami ľudia otáčali, ale o zanechaní trvalého dojmu. Čisté línie, elegancia a zmysel pre detail sú piliere, ktoré sú základom všetkých ikonických návrhov Giorgia Armaniho, ako aj štýlov okuliarov.

holmes

 

ea logoTáto značka, ktorú vytvoril začiatkom 80-tych rokov Giorgio Armani, je určená pre trendových zákazníkov, ktorí milujú DNA Armani. Hlavné prvky spoločnosti Armani sa premietajú v modernom štýle s inovatívnym a farebným dizajnom, ktorý sa vyznačuje súčasnými líniami, tvarmi a materiálmi.

ricky

 

 

ax

Armani Exchange je mladistvá značka, ktorú vytvoril v roku 1991 Giorgio Armani s cieľom zachytiť dedičstvo značky Armani prostredníctvom objektívu mladého mestského ducha. Moderné výrazné tvary v originálnych odtieňoch odrážajú moderný dizajn so štýlovými detailami. 

ax

 

dgDolce&Gabbana je luxusná značka, ktorá čerpá inšpiráciu z koreňov a autentických hodnôt svojej vlastnej DNA: Sicílie. Podstata Dolce&Gabbana spočíva v jej kontrastných, ale kompatibilných vlastnostiach. Kolekcia okuliarov, licencovaná od roku 2006, sa vyznačuje sofistikovanými a elegantnými tvarmi, prestížnymi materiálmi a rafinovanými detailmi.

angie

 

Prada predstavuje to najlepšie z talianskej kultúry a tradície. Je to jedna z najinovatívnejších, najprestížnejších a najuznávanejších značiek v oblasti módy a luxusného tovaru, s dôrazom na detaily a nové trendy. Kolekcia okuliarov Prada odráža tento prístup nezameniteľným štýlom, rafinovanou eleganciou a nekompromisnou kvalitou. Súčasťou kolekcie Prada je aj línia Prada Linea Rossa, ktorá je inšpirovaná svetom luxusných športov, aby sprostredkovala každodenný neformálny, ale sofistikovaný štýl.

lewis

 

 

versac

Versace je jednou z najznámejších a najslávnejších luxusných značiek na svete. Hrdá talianska značka je určená pre mužov a ženy, ktorí chcú moderný a očarujúci štýl, ktorý kombinuje sofistikovanosť a príťažlivosť. Skupina Versace je stelesnením zmyselnosti, pôvabu a mocnosti, skutočný symbol talianskeho luxusu. Kolekcia okuliarov, licencovaná od roku 2003, spája technické inovácie s podstatou značky a nesie výrazné vizuálne detaily, ktoré su pre ňu špecifické.

versace

 


vogue

Spoločnosť Vogue Eyewear bola založená v roku 1973 pod rovnakým názvom ako slávny módny časopis. Značka, ktorá odráža dominantné módne trendy tejto doby za prijateľnú cenu. Stala sa skutočne medzinárodnou značkou súčasnej módy zameranou na mladých ľudí obľubujúcich módu. Značka spolupracuje aj so známymi osobnosťami ako je napríklad Gigi Hadid.

gigi

 

Arnette je kalifornská značka okuliarov, ktorej cieľom je osloviť s mladých ľuďí (s „mladým srdcom“) s aktívnym a uvoľneným prístupom k životu. Spoločnosť Arnette bola založená v Orange County v Kalifornii v roku 1992.

post

 

moschVšetko sa začalo v roku 1983, keď Franco Moschino opustil prácu ako ilustrátor Gianniho Versace a vytvoril značku s vlastným podpisom. Táto módna značka bola vždy považovaná za inovatívnu a niekedy výstrednú, čo zaručilo úspech. Franco si zaslúžil pozornosť vďaka kampaniam na zvýšenie spoločenského povedomia a kritike módneho priemyslu. Po smrti Franca sa kreatívnou riaditeľkou stala Rossella Jardini a stále je na tejto pozícii. Dokáže udržiavať profil a filozofiu štýlu Moschino, založeného na popkultúre.

mos

 

 

lov mos

 

Značka Love Moschino sa zrodila v roku 2008. Hravá, živá a super elegantná línia je akousi menšou sestrou hlavnej značky Moschino. Určená pre mužov a ženy (a dokonca aj pre deti), ktorí radi porušujú pravidlá obliekania a vytvárajú si svoj osobitý  a nekonvenčný štýl. Love Moschino si teda zachováva všetok kreatívny, inteligentný a ironický charakter Moschina, ale spája sa so všetkými hodnotami „lásky“: empatiou a citom. Univerzálne, pozitívne slovo uznávané na celom svete, ktoré podľa všetkého prináša novú energiu značke, ktorá už bola dobre zabehnutá a oceňovaná.

IMG_4735_small

 

 

giv

 

Givenchy - symbol parížskej elegancie a Haute Couture - sa osvedčila ako značka, s ktorou je možné počítať, od jej vzniku až po vrchol módneho priemyslu. Francúzska značka, ktorej modely bolo možné vidieť napríklad na Audrey Hepburn, Jackie Kennedy, Meghan vojvodkyňa zo Sussexu, Kim Kardashian a športová superhviezda LeBron James.

giv

 

dior

Značku založil v Paríži v roku 1947 slávny dizajnér Christian Dior. Veľmi málo značiek tvorí okuliare rozpoznateľné podľa tvaru - ale Dior áno. Dior je značka, ktorá sa veľmi zasadzuje o udržateľnosť a kladie otázky životného prostredia do popredia. Značka Dior odráža aj ženy, ktoré sú módne uvedomelé, elegantné, sociálne, očarujúce, zrelé a exkluzívne. Zachováva tradičné hodnoty a zároveň vytvára moderné a prestížne okuliare. Dior je často spájaný s vysokým spoločenským postavením, dôvtipom a sebavedomím. Medzi najväčších fanúšikov značky patria Robert Pattinson, Jennifer Lawrence a Natalie Portman.

Celebrity Eyewear Obsession: Dior So Real Sunglasses - theFashionSpot

 

Marc Jacobs je svetoznáma americká značka, ktorej zakladateľ a menovec sa preslávil svojím pôsobením v módnom dome Louis Vuitton. Svojou tvorbou sa radí medzi najvýznamnejšie postavy svetovej módy. Exkluzívne modely tejto línie sa vyznačujú najmä mladistvým, decentný lookom. Sú inšpirované armádnym vintage štýlom a kombinované s rôznymi neočakávanými prvkami.

brad

 

jimmyPreslávili ho ručne vyrábané dámske topánky, a po čase k nim pribudli kabelky, doplnky aj pánske topánky. Jimmy Choo vytvoril štýl a eleganciu hodnú dnešných moderných žien. Značka sa stala priekopníkom Hollywoodu, keď ako prvá prišla s lukratívnou ponukou na mieru šitej luxusnej obuvi pre osobnosti nominované na Oskara a slávne hviezdy na prestížne podujatia. Značka Jimmy Choo je teraz synonymom oskarových víťazov a najväčších hollywoodskych hviezd. Bola zvečnená na plátne vo filmoch ako Sex v meste alebo Diabol nosí Pradu.

gaga

 

tommySpoločnosť Tommy Hilfiger, ktorá bola založená v roku 1985, dodáva zákazníkom po celom svete prvotriedny štýl, kvalitu a hodnotu prostredníctvom širokého výberu tovaru vo viac ako 25 kategóriách vrátane pánskeho, dámskeho a detského športového oblečenia, denimu, obuvi a doplnkov. Značka je okrem toho licencovaná na celý rad výrobkov vrátane vôní, okuliarov, hodiniek a bytového textilu. Kolekcia okuliarov Tommy Hilfiger zahŕňa dioptrické rámy a slnečné okuliare, ktoré odrážajú mladistvého ducha.

th

 

 

boss_uvod_small

Patrí pod značku Hugo Boss. BOSS Eyewear je vyjadrením elegantnej estetiky a inovatívneho dizajnu. Nové kombinácie high-tech materiálov a prepracované detaily zdôrazňujú sofistikovaný charakter každej kolekcie. Pánsky sortiment inteligentne kombinuje kvalitu s funkčnosťou a zaisťuje pohodlné nosenie. Sortiment pre ženy predstavuje jemné ženské tvary a rafinované farby, ktoré odrážajú nedotknutú eleganciu.

IMG_4736

 

hugo_boss_600_600-01Patrí pod značku Hugo Boss. Kolekcia HUGO je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o svoj vlastný štýl. Oblečenie a doplnky HUGO pre mužov aj ženy, vhodné pre tých, ktorí radšej vedú, ako nasledujú. 

IMG_4737_small

 

 

bos or 

 

Spoločnosť BOSS Orange bola predstavená spoločnosťou Hugo Boss v roku 1999 a ponúka celý rad výrobkov pre voľný čas. Kolekcia reprezentuje uvoľnený životný štýl obvyklým lákavým a kreatívnym spôsobom. Vychutnajte si skvelý štýl a dokonalý vzhľad s najpopulárnejšími modelmi BOSS Orange. Metropolitná podstata značky spojená s moderným vzhľadom je nevyhnutnosťou štýlových mestských mužov a žien. 

 

car

 

Carrera - synonymum priekopníckeho dizajnu a vynikajúcej kvality. Značka vznikla v roku 1956 pre ľudí, ktorí žijú podľa vlastných pravidiel, neustále sa vzpierajú a hrdo si žijú svoj život, ktorý vyčnieva z davu. Značka Carrera ponúka okluliare od extravagantných s výrazným dizajnom až po minimalistické rámy na okuliare, pričom každý z nich ponúka elegantnú sofistikovanosť, ktorá získala povesť značky v kruhoch celebrít po celom svete.

Carrera Sunglasses & Glasses: Celebrity Pick |

 

safiZnačka Seventh Street patrí do skupiny Safilo Group - popredný výrobca okuliarov, spoločnosť známa vďaka svojej všestrannosti. Okuliare značky Seventh Street sú jednoduché, čisté a elegantné, aby bez problémov dopĺňali každý outfit a hodili pre každú profesiu. Majú jednoduché retro tvary, ktoré napodobňujú súčasné štýly.

 

 

neub

 

Každé väčšie mesto má štvrť, do ktorej keď vojdete, tak sa ihneď cítite, ako by ste vstúpili na územie, v ktorom vládne individualizmus mladosti, kde na každom rohu nájdete fotografické štúdio, začínajúcu umeleckú dielňu, inovatívne malé obchodíky, usporadúvajú sa tu food festivaly a móda tunajších obyvateľov sa líši od spôsobu odievania v celom meste. Takú štvrť má aj pozeranie a volá sa Neubau. Práve z odkazu tejto viedenskej časti mesta vychádza nová značka, ktorá v sebe prináša kus osobitosti, individuality, nezávislosti a nekonvenčnosti. Neubau je značkou materskej spoločnosti Silhouette international. Táto značka je vyrábaná v rakúskom Linzi v rovnakej továrni, kde sa vyrábajú už zavedené značky Silhouette a Adidas Sport eyewear.

Snímka obrazovky 2020-06-09 o 11.00.47_small

 

 

porschOkuliare Porsche Design znamenajú inováciu, kvalitu a jedinečnosť. Nadčasová kolekcia je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Dôraz je kladený na titán ako materiál pre rámy - stelesňujúci vynikajúcu stabilitu, ľahkosť a výkonu.

Porsche-Design-P8509-Nicholas-Cage-Rage

 

 

redbullcom-logo_final-01_small

 

Spoločnosť Red Bull uplatnila na svoju kolekciu okuliarov rovnaké technologické návrhy, športovú a jedinečnú konštrukciu, akú použili vo Formule 1. Vypožičali si materiály od F1, čo vytvára extrémnu ľahkosť a flexibilitu v ich zbierke, zatiaľ čo do dizajnu prináša pocit zábavy a farieb Red Bull. Ich kolekcie siahajú od športu cez high-tech až po moderný životný štýl; od slnečných okuliarov cez dioptrické rámy až po lyžiarske okuliare. Rámy na okuliare, ktoré Vám budú vyhovovať pri každej aktivite počas dňa.

 

adidas

 

Adidas je jednou z najľahšie rozpoznateľných značiek na svete. Už dávno nie je len o športe, Adidas sa stala významnou módnou značkou. Pôvodne nemecká značka Adidas sa stala svetovo známym výrobcom športových potrieb a vybavenia. Značka ponúka aj široké spektrum doplnkov, ako napríklad slnečné okuliare. Viete, čo znamená nosiť okuliare Adidas? Tieto okuliare boli vytvorené atlétmi pre atlétov. Je teda samozrejmé, že ich dizajn je spojením dokonale elegantných a štýlových línií, vďaka ktorým okuliare skvele padnú a chránia váš zrak v každom ročnom období.

nasta

 

 

etnia

Táto nezávislá značka navrhuje kolekcie okuliarov zamerané najmä na farbu, dizajn, komfort, inováciu a najvyššiu kvalitu materiálov. Tie sú vyrábané z najkvalitnejšieho acetátu na báze bavlny, v originálnych farbách, ktorý je 100% recyklovateľný a biologicky odbúrateľný. Typickou črtou značky je tiež nevšedné prepojenie medzi umením a módou. Spoločnosť Etnia BARCELONA založil David Pellicer, pochádzajúci z rodiny s viac ako 60-ročnou tradíciou v oblasti očnej optiky. Už v 17-tich rokoch pracoval v továrni svojich rodičov. Postupne prevzal vedenie spoločnosti a zameral sa na projekt Etnia. Teraz môžete vidieť okuliarové rámy Etnia BARCELONA na veľtrhoch v Miláne, Paríži, Mníchove, New Yorku a v Austrálii.

etnia